okładka

Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach

Olszewski, Adam, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.

Rok wydania: 2008.

Mięso technologia., Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

2 z 2

Autor
Olszewski, Adam
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Tytuł
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach
ISBN
978-83-204-3366-1 :
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2008.
Objętość
358 s. :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Mięso technologia.
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz.
020
%a 9788320433661
100
%a Olszewski, Adam
245
%a Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2008.
300
%a 358 s. : %b il. (gł. kolor.) ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Mięso %x technologia.
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
920
%a 978-83-204-3366-1 :

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: I-49770-DO
Sygnatura: 63
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: I-49771-DO
Sygnatura: 63
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane